Επικοινωνία

Η Webpassion βρίσκεται εδώ για να σας παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια, υπηρεσία ή προσφορά επιθυμείτε, για την κατασκευή ιστοσελίδων ή e-shops.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εαν θέλετε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία, είμαστε εδώ για εσάς.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Χρειάζεστε βοήθεια για κάποια απο τις υπηρεσίες μας;

Ζητήστε προσφορά

Ζητήστε προσφορά ανάλογη με τις ανάγκες σας.

Επικοινωνία με e-mail

Φόρμα άμεσης επικοινωνίας με την Webpasion, για οποιαδήποτε βοήθεια ή παροχή υπηρεσιών επιθυμείτε.

Συχνές απορίες για τις υπηρεσίες που μπορείτε να επιλέξετε

Χρειάζεται να προχωρήσετε στην στρατηγική του Google AdWords;

Τα Google AdWords είναι ένας απο τους πιο διαδεδομένους τρόπους διαδικτυακής διαφήμισης. Χρησιμοποιώντας το Google AdWords μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες, οι οποίες μπορούν ραγδαία να προσελκύσουν χρήστες που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση σας.

UX Design και ανθρωποκεντρική λειτουργικότητα.

Το User Experience Design αφορά στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, ώστε να βελτιώνεται όσο το δυνατόν περισσότερο η εμπειρία του χρήστη στην αλληλεπίδραση του με αυτήν. Πρόκειται δηλαδή για μια σειρά από ενέργειες που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο, τις συνήθειές του, τις γνώσεις και τις εμπειρίες του.

Κατοχύρωση domain από την Webpassion;

Η κατοχύρωση του domain name είναι το βήμα για την εδραίωση της ηλεκτρονικής σας παρουσίας στο διαδίκτυο. Η Webpassion μπορεί να ερευνήσει για εσάς ποιό είναι το καταλληλό domain, ώστε να βοηθήσει την ιστοσελίδα σας και να ενδυναμώσει το Brand σας.

Καμπάνιες και προώθηση μέσω Social Media

Μια διαφημιστική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ενα σωστά μελετημένο πλάνο, σαφείς στόχους και μια προσχεδιασμένη στρατηγική περιεχομένου, μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και ταυτόχρονα το πελατολόγιο σας. Στην Webpassion μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα, για την εξέλιξη και ανάπτυξη της επιχείρησης σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

E-shop ή αλλιώς πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

To e-shop συνιστά ουσιαστικά την ηλεκτρονική μορφή της επιχείρησης σας. Η δημιουργία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, εκτός του ότι συμβάλλει δραματικά στην αύξηση των πώλησεων σας, λειτουργεί παράλληλα και ως ένα πολύ εύχρηστο διαχειριστκό εργαλείο για την επιχείρηση σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Γιατί να επενδύσετε στην δημιουργία ιστοσελίδας;

Με την δημιουργία ιστοσελίδας, η επιχείρηση σας αποκτά ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να επεκτείνετε το πελατολόγιο και την επιχείρηση σας.

Στη WebPassion είμαστε πάντα δίπλα σας και σας προσφέρουμε υπηρεσίες που παράγουν αξία για εσάς και τους πελάτες σας.

Email Επικοινωνίας

info@webpassion.gr

info@webpassion.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

GR: +30 693 802 7630

UK: +44 074 9690 9352