Έργα μας

Το κάθε project μας έχει υλοποιηθεί με τον απαιτούμενο επαγγελματισμό και συνέπεια, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη μας.

Website

South Coast Marine

Η εταιρία στάθμευσης σκαφών απέκτησε διαδυκτιακή παρουσία. Έγινε Seo στην Ιστοσελίδα και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων της Google. 

Website

Εστιατόριο “Ο Μπακάλης”

Η ιστοσελίδα του “Μπακάλη”, ένα εστιατόριο – παντοπωλείο, είναι βασισμένη στα χρώματα και την αισθητική ενός παραδοσιακού μπακάλικου της παλιάς Αθήνας. Η παρουσία του στα social media του δίνει καθημερινά μεγάλη αναγνωρισιμότητα και επιπλέον πελατεία.

E-Shop

Rockvision

Το RockVision E-Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα κυρίως rock και metal ρουχισμού. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το συγκεκριμένο e-shop με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Ο στόχος επιτυγχάνεται με ένα απλό, λειτουργικό και εύχρηστο design που προβάλει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και κάνει πολύ εύκολη την αγορά τους από τον χρήστη.

Website

Νobelsecurity

Εταιρία παροχής υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας με έδρα την Αθήνα. Η Webpassion ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας, που σε συνδυασμό με τον επανασχεδιασμό του λογότυπου της εταιρίας, αναδιαμόρφωσε την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας στο χώρο.

Ready to Start a Project?

I'm Available for Hire or Freelance

 

Get In Touch